Nieuwsbericht

F1 Hut
Laatste nieuws
Mon 21 May
De laatste wedstrijden zijn gespeeld. Een enthousiaste sportweek voor de meeste F1-boys

Verloren van GRC en van De Held

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Roden F1 - ONR F1

Tue 07 Nov, 22:58

Door: Johan

In de competitie gaat het ONR F1 erg makkelijk af. Met nog twee wedstrijden te spelen kan alleen Tolbert in theorie nog kampioen worden. Dit lukt als Tolbert twee keer met 30(!) - 0 wint en als wij beide wedstrijden verliezen.

Omdat er afgelopen zaterdag geen competitiewedstrijd op het programma stond, was dit een ideale gelegenheid om de krachten eens te meten met een club die een klassen hoger speelt en daar op de derde plaats staat; vv Roden F1.

Al snel in de wedstrijd bleek dat het niveau van Roden behoorlijk hoger ligt dan wat wij in de competitie gewend zijn. Vooral fysiek bleken de jongens van Roden al wat verder te zijn dan ONR. Met verzorgd combinatiespel wist ONR echter behoorlijk vcan zich af te bijten. Dit resulteerde al snel in een schitterend doelpunt van Martijn. Nadat Roden snel daarna op 1-1 was gekomen, scoorden Tommy en Martijn na goede combinaties de 2-1 en de 3-1. Roden liet het er echter niet bij zitten en kwam nog voor de rust terug op 3-3.

Na de rust liet F1 zien dat het snel aangepast was aan het hogere niveau. Roden werd van tijd tot tijd dol gedraaid met goed voetbal. Voolral ook door een sterk keepende Dirk wist Roden na de rust niet meer te scoren. ONR daarentegen deed dit wel. Twee doelpunten van Rik en nog een doelpunt van Tommy zorgden voor een 6-3 eindstand. Al met al een verdiende overwinning.